Новини

«Згадували гру з Люксембургом у Львові»: Кривцов зізнався, що збірна України ледь перемогла Мальту

Переглядів 1711
Віктор Глухенький
1 голос
Сергій Кривцов. Фото: Google
Захисник національної збірної України Сергій Кривцов прокоментував гру проти збірної Мальти в рамках відбору до Євро-2024, наголосивши, що матч був дуже складним і перемогти вдалося лише завдяки характеру.

Одноклубник Ліонеля Мессі та центральний захисник збірної України Сергій Кривцов прокоментував гру проти збірної Мальти.

«Знали, що Мальта – нелегкий суперник, гра це довела. Зараз всі команди вміють грати у футбол, незважаючи на ім'я чи якісь досягнення. Згадували гру з Люксембургом у Львові – 1:0, дуже важка гра була (це була гра відбору на Євро-2020. Тоді єдиний гол забив Роман Яремчук, – прим. «УФ»).

Думаю, проти Мальти була ідентична гра, але проявили характер. Були моменти хороші – не забили, але 1:0 – три очки наші», –  сказав Кривцов.

Також гравець Інтеру з Маямі відзначив класну підтримку вболівальників України, які заповнили трибуни на стадіоні в словацькій Трнаві.

«Вболівальники дуже допомагали, приємно. Перед грою на розминці бачили, скільки прийшло вболівальників. Такого давно не бачив. Дуже приємно було повернутися до збірної.

Думаю, що шість очок, які ми набрали в двох останніх матчах – максимальний результат. На сьогодні головне – це результат», –  сказав Кривцов під час флеш-інтерв'ю в ефірі Суспільне спорт.

  • 32-річний Кривцов у цьому сезоні зіграв за Інтер Маямі 17 матчів і відзначився одним результативним пасом;
  • Наступний поєдинок Інтер Маямі зіграє з Філадельфією Юніон (25.06);
  • Незабаром до команди з Флориди приєднається зірковий аргентинець Ліонель Мессі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт