Новини

Зінченко проти Мудрика: відео голів матчу Арсенал - Челсі

Переглядів 1722
Дмитро Котков
2 голоси
Едегор і Троссард святкують гол у ворота Челсі. Фото: Google
У рамках лондонського дербі зустрілися Арсенал та Челсі. Поєдинок виграли каноніри з рахунком 3:1. На дубль Едегора та гол Жезуса аристократи відповіли точним ударом Мадуеке.

Другого травня в рамках 34 туру Англійської Прем'єр-ліги на стадіоні Емірейтс відбулося лондонське дербі між Арсеналом та Челсі.

За обидві команди виступають українці. Захисник збірної України Олександр Зінченко вийшов у основі Арсенала на цей поєдинок. А ось український вінгер Челсі Михайло Мудрик залишився на заміні.

Арсеналу вдалося в першому таймі зробити серйозну заявку на перемогу. «Каноніри» тричі забили у ворота Челсі та не пропустили. Забивали за команду Мікеля Артети норвежець Мартін Едегор, який оформив дубль, а також бразильський форвард Габріел Жезус. Як підсумок, Арсенал вигрв перший тайм з рахунком 3:0.

На 65 хвилині Ноні Мадуеке вдалося відіграти один пропущений м'яч. А на 71 хвилині на полі з'явився Михайло Мудрик, який замінив Енцо Фернандеса. Але вплинути якось на результат гри українцю та його партнерам не вдалося. Стосовно Зінченка додамо, що його Артета замінив на 73 хвилині, випустивши на поле шотландця Кірана Тірні.

Матч завершився впевненою перемогою Арсенала з рахунком 3:1.

Відео голів цього матчу можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.net.

АПЛ. 34 тур

Арсенал - Челсі - 3:1 (3:0)

Голи: Едегор, 18,31, Жезус, 34 - Мадуеке, 65.

Після цього поєдинку Арсенал з 78 очками в активі лідирує в АПЛ, випереджаючи на два бали другий Ман Сіті, який має дві гри в запасі. Челсі з 39 очками посідає 12 позицію в чемпіонаті Англії.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт