Циганков черговим асистом допоміг Жироні перемогти Севілью: відео результативного пасу українця

Переглядів 9908
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Циганков черговим асистом допоміг Жироні перемогти Севілью: відео результативного пасу українця
Віктор Циганков. Фото: Google
25-річний український півзахисник Жирони Віктор Циганков відзначився асистом у виїзному матчі чемпіонату Іспанії проти Севільї. Каталонці виграли зустріч з рахунком 2:0.

Першого травня в рамках 32 туру іспанської Ла Ліги Жирона Віктора Циганкова на виїзді зустрічалася з Севільєю. Український півзахисник каталонців Віктор Циганков вийшов у стартовому складі на цю зустріч.

Перший тайм виграла Жирона, завдяки голу Хуанпе на 23 хвилині. На початку другої половини зустрічі Таті Кастельянос, який зловив кураж, подвоїв перевагу гостей після того, як йому асистував Циганков. Вже перед самим фінальним свистком, коли питання переможця було вирішено, українця було замінено. Жирона виграла у півфіналіста Ліги Європи поєдинок з рахунком 2:0.

Відео асисту Циганкова можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.net.

Після цього поєдинку Жирона з 44 очками в активі знаходиться на восьмому місці в чемпіонаті Іспанії. Севілья з 41 балом розташовується на 11 місці в Ла Лізі.

Що стосується Віктора Циганкова, то в поточному сезоні українець зіграв за Жирону 13 матчів, у яких він записав до свого активу три голи та чотири результативні передачі.

X