Лунін завівся після пропущеного голу: український воротар Реала пропустив чотири рази від Жирони Циганкова

Переглядів 3066
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Лунін завівся після пропущеного голу: український воротар Реала пропустив чотири рази від Жирони Циганкова
Андрій Лунін. Фото: Google
Український голкіпер мадридського Реала Андрій Лунін чотири рази пропустив у матчі іспанської Ла Ліги проти каталонської Жирони. Королівський клуб програв це протистояння з рахунком 2:4.

25 квітня в рамках 31 туру іспанської Ла Ліги каталонська Жирона на своєму полі в яскравому стилі виграла в принциповому матчі з мадридським Реалом.

З перших хвилин у цій зустрічі зіграли український вінгер Жирони Віктор Циганков та український воротар Реала Андрій Лунін.

Головним героєм цієї зустрічі став 24-річний аргентинський нападник каталонців Таті Кастельянос, який оформив покер у ворота Луніна. Партнер Циганкова записав по два голи в кожному з таймів. Мадридці на це відповіли двома голами у виконанні Вінісіуса Жуніора та Лукаса Васкеса.

Жирона виграла в цьому матчі з рахунком 4:2! Таким чином, Лунін пропустив чотири м’ячі від каталонців.

В епізоді з третім пропущеним м’ячем Лунін дуже завівся, вдаривши руками по газону та продемонструвавши невдоволення своїм партнерам.

Це був уже третій гол Жирони в цьому матчі:

Після цієї зустрічі Реал з 65 очками продовжує знаходитися на другому місці в чемпіонаті Іспанії, відстаючи на 11 балів від першої Барси, яка ще має гру в запасі. Жирона з 41 очком посідає дев'яту позицію в Ла Лізі.