Новини

«Знаю кому він платить в Україні за схвальні відгуки»: Леоненко розкритикував Зінченка

Переглядів 1841
Євген Чепур
1 голос
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Віктор Леоненко, який свого часу грав за київське Динамо, а зараз є футбольним експертом, висловився про захисника лондонського Арсеналу Олександра Зінченка.

Олександр Зінченко отримує схвальні відгуки за свою гру у Англії від журналістів, експертів та фанатів. Але Віктор Леоненко скептично ставиться до позитивних відгуків про гру українця.

«Зінченко просто щасливий. Чому ви взяли, що в Англії про нього пишуть не трактористи? Може він платить за статті про себе, я ж не знаю. В Україні він точно платить, я навіть знаю кому, але не говоритиму. Однак я за це не звинувачую Зінченка».

Також експерт розкритикував журналіста Віктора Вацка за його аналіз щодо гри Арсеналу та Зінченка цього сезону.

«Пишуть, що він «супер», а дивишся на статистику – один гол і два асисти. У нас такі, як Вацки, люблять дивитися на таблиці, де Арсенал йде на першому місці, і робити висновки. А якщо брати саме Вацко, то він просто читає іноземну пресу [про Зінченка] і переказує її», – сказав Леоненко в інтерв’ю FanDay.net.

Нагадаємо, що Зінченко приєднався до Арсеналу на старті поточної кампанії з Манчестер Сіті за 35 мільйонів євро.

«Містянам» український лівий захисник належав із 2016 по 2022 рр. З командою Пепа Гвардіоли він виграв 11 внутрішніх трофеїв, серед яких чотири чемпіонства АПЛ.

Нинішнього сезону 26-річний футболіст провів за «канонірів» 27 матчів, у яких забив один гол і зробив два асисти. Арсенал із Зінченком йде до свого першого чемпіонства з 2004 року.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт