Новини

«Зовсім інший рівень відповідальності»: Піхальонок назвав причини поразки від АЕКу в Лізі конференцій

Переглядів 486
Павло Клименко
1 голос
Олександр Піхальонок. Фото: СК Дніпро-1
Півзахисник Дніпра-1 Олександр Піхальонок розповів про причини вильоту дніпровської команди з плей-офф Ліги конференції від кіпрського АЕКу з Ларнаки.

В ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net Олександр Піхальонок зазначив, що було трохи тяжко перебудуватися на офіційні матчі після зборів.

«Завжди перші офіційні матчі відрізняються від товариських ігор. Зовсім інший рівень відповідальності та й швидкості вже інші. Особливо це відчувалося у першій грі. У другому матчі було трохи легше, але ми вже програвали за сумою двох матчів».

Також хавбек Дніпра-1 додав, що команді не вистачало форварда Артема Довбика, у якого була травма і він не зміг взяти участь у матчі-відповіді з АЕКом.

«АЕК має дуже грамотну команду, вони добре закрилися і нам було дуже складно створювати моменти. А ще зіграла свою роль відсутність Артема Довбика. Без нього було важко попереду і це вилилося в те, що ми не пройшли наступної стадії».

Нагадаємо, що першому поєдинку плей-офф Ліги конференцій Дніпро-1 на виїзді програв АЕКу з рахунком 0:1, а у матчі-відповіді зіграв унічию – 0:0.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт