Новини

«Зустрілись дві команди різного рівня»: Заховайло дав оцінку грі Зорі у матчі Ліги Європи зі Славією

Переглядів 543
Артем Жилінський
1 голос
Славія - Зоря. Фото: ФК Славія
Відомий менеджер та експерт В'ячеслав Заховайло поділився своїми висновками за підсумками першого матчу плей-офф раунду кваліфікації Ліги Європи між Зорею та Славією.

Луганська Зоря пропустила два м’ячі у матчі зі Славією в останні 15 хвилин гри і поступилася із рахунком 0:2. На думку Заховайла, луганці обрали життєздатний стиль гри, але все-таки кількість моментів господарів поля взяла своє

«На власні очі спостерігав за грою. Що кинулося в очі. Тактичний план на гру Зоря обрала життєздатний і виправданий. Славія створила безліч стовідсоткових гольових ситуацій. Але я не вважаю що в цих моментах пощастило. Надійна гра воротаря, і якісне підстрахування рятувало в цих ситуаціях».

Заховайло вважає, що команди різного рівня і тому у Зорі немає шансів пройти Славію за підсумками двоматчевого протистояння.

«В атакувальних діях Зоря не змогла реалізувати задумку тренера. Причина — відсутність майстерності, вірніше якісна протидія з боку суперника. Буде справедливо сказати, що зустрілися дві команди різного рівня. Але самовіддача гравців „Зорі“ була позамежна, за що команда заслуговує на похвалу», — написав Заховайло на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

  • Переможець протистояння Славія – Зоря вийде до групового етапу Ліги Європи, а інша команда відправиться до Ліги конференцій.
  • Матч-відповідь відбудеться у польському Любліні 31 серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт