Новини

Звільнення Луческу: Циганик назвав єдину умову відставки тренера Динамо – Ліга конференцій ролі не грає

Переглядів 2096
Владислав Лютостанський
2 голоси
Мірча Луческу, фото: ФК Динамо
Відомий журналіст та коментатор Ігор Циганик розповів, що ймовірна відставка головного тренера київського Динамо Мірчі Луческу не залежить від виступу в Лізі конференцій.

У неділю, 20 серпня, Динамо поступилося Чорноморцю (2:3) в рамках четвертого туру УПЛ.

Журналіст та коментатор Ігор Циганик прокоментував інформацію про те, що головний тренер киян Мірча Луческу може піти у відставку, якщо не вийде до групового етапу Ліги конференцій.

«Луческу хоче піти переможцем. Він закладає зараз фундамент на весь сезон. Я думаю, що він недаремно сказав, що ми не знаємо про його домовленості з президентом (Ігорем Суркісом). Підозрюю, є домовленість, що він допрацює сезон. Ліга конференцій, можливо, не дуже в його план і вписується».

На думку Циганика ставка на чемпіонат робиться через потенційний вихід до Ліги чемпіонів, де можна заробити набагато більше грошей.

«Команда в цьому турнірі може заробити близько 3 млн євро, але якщо команда виграє чемпіонат та вийде до Ліги чемпіонів через кваліфікацію, то грошей зможе заробити набагато більше. На сьогодні Луческу нічого не загрожує, навіть, якщо команда не вийде в груповий етап Ліги конференцій».

Також журналіст розповів, за яких обставин Луческу все ж може покинути Динамо.

«Я роблю висновки з тієї інформації, яку маю про розмови Луческу з президентом, гравцями. Відставка може статися тільки якщо буде абсолютний провал у чемпіонаті. Якщо команда буде втрачати очки, якщо буде розуміння, що команда не зможе вийти на чемпіонський шлях», – сказав Циганик в програмі «Циганик LIVE».

  • Наступна гра Динамо буде з Бешикташем в рамках плей-оф раунду відбору до Ліги конференцій.
  • Перший поєдинок відбудеться 24 серпня у Бухаресті. Матч-відповідь у Стамбулі заплановано на 31 серпня.
  • Гру Динамо в УПЛ проти Вереса було перенесено через участь киян у єврокубках.
  • Наразі кияни займають сьоме місце у чемпіонаті України, здобувши у чотирьох турах шість очок (ще гра в запасі).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт