Різне

Алієв жорстко розкритикував Мілевського: що розлютило ексхавбека Динамо і до чого тут Суркіс

Переглядів 1831
Артем Жилінський
2 голоси
Олександр Алієв. Фото: Google
Ексгравець київського Динамо Олександр Алієв прокоментував інтерв'ю свого давнього партнера по команді Артема Мілевського, в якому той розповів, як президент біло-синіх Ігор Суркіс програв у карти.

Олександр Алієв спростував слова Артема Мілевського про те, що президент Динамо Ігор Суркіс програв Сергію Рибалці солідну суму в карти.

«Почитав інтерв'ю Артемки Мілевського. Нібито він там розповідає, що Рибалка виграв у Михалича, у Суркіса, велику суму грошей у літаку. 

Знаєте, я хочу сказати одне: Тьома, у тебе вже, напевно, дійсно з головою непорядок. Якби Михалич грав із ним на лаве, ти сам прекрасно знаєш, що віддавала б, напевно, вся команда за Рибалку».

Алієв жорстко розкритикував Мілевського через те, що той дозволив собі виносити подібні теми на публіку.

«Те, що він розповів в інтерв'ю, це повна чиста маячня. Мені було неприємно це читати. Я думаю, що і Михалич прочитав це, і йому це дійсно неприємно. Ти, Тьома, щось не в той бік уже повзеш. А тим більше говориш про Михалича. І тим паче після того, Артеме, як тобі Михалич допоміг, витяг із того світу і, як то кажуть, привів тебе в нормальне життя, щоб ти зараз жив нормально.

А ти говориш такі слова. Це негарно з твого боку. Запам'ятай раз і назавжди. Хоча ти доросла людина», – сказав Алієв у сторіз, яку виклав на своїй сторінці в Інстаграм.

  • Олександр Алієв грав за Динамо у період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.
  • У біло-синій футболці колишній він чотири рази ставав чемпіоном України і стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт