Різне

Алієв знайшов нову команду і чітко сказав, чи потисне руку Мілевському у найближчій грі: заява ексзірки Динамо

Переглядів 1062
Богдан Чернишевський
1 голос
Артем Мілевський та Олександр Алієв. Фото: Instagram
Колишній півзахисник Динамо і збірної України, а нині гравець медіафутбольної команди PROFAN Олександр Алієв розповів, чи потисне він руку колишньому партнеру по клубу, збірній і супернику з IGNIS Артему Мілевському.

Колишній гравець Динамо і збірної України Олександр Алієв в ексклюзивному інтерв'ю сайту Sport-express.ua відповів, чи потисне він руку багаторічному партнеру по клубу і збірній Артему Мілевському перед матчем медіафутбольних команд PROFAN і INGRIS, за які виступають два іменитих футболіста.

Раніше між давніми друзями Мілевським і Алієвим стався конфлікт після того, як ексфорвард звинуватив Алієва в тому, що він виніс у публічний простір його особисту проблему – алкогольну залежність, тоді як колишній півзахисник відповів, що «Міля йому більше не кент».

Алієв заявив, що можливо, поговорить з Мілевським, якщо той «вибачиться перед ним на всю країну». Колишній нападник вважає, що йому нема за що вибачатися та закликав Алієва «спуститися з небес на землю».

20 жовтня Алієв став гравцем медіафутбольної команди PROFAN, чий наступний матч 23 жовтня пройде саме проти IGNIS Мілевського.

Експівзахисник збірної підкреслив, що завжди коректно ставився до всіх на футбольному полі. 

«Якщо ми разом вийдемо на поле і команди будуть вітатися, то, звичайно, потисну. Я ж не якась падла. Я завжди на футбольному полі до всіх ставлюся по-людськи. А за футбольним полем – це вже наше особисте життя».

Також Алієв оцінив перспективи примирення з Мілевським. 

«Час покаже. Уся країна хоче, щоб ми помирилися. Можливо, спеціально й зробили цей матч, щоб я зіграв за PROFAN».

  • Мілевський провів за Динамо 276 матчів, забив 87 голів і віддав 74 гольові передачі. За збірну вразив ворота суперників вісім разів у 50 матчах. Виграв з киянами десять трофеїв.
  • Алієв зіграв за динамівців 134 матчі, забив 30 м'ячів і віддав 36 результативних передач. На його рахунку шість голів у 28 матчах за українську збірну і шість трофеїв у складі киян. З початком повномасштабної російської агресії Алієв приєднався до сил оборони України і брав участь в обороні Києва.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт