Різне

Анчелотті ледь не ухвалив катастрофічне рішення щодо Луніна: тренерський штаб Реалу встиг врятувати українця

Переглядів 3650
Данило Моісеєнков
2 голоси
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Getty Images
У неділю Реал Мадрид в гостях зіграє з Райо Вальєкано і головний тренер команди Карло Анчелотті хотів дати шанс Кепі Аррісабалазі. Його помічники захистили Андрія Луніна.

У неділю, 18 лютого, Реал в гостях зустрінеться з Райо у мадридському дербі в рамках 25-го туру Ла Ліги.

Головний тренер «королівського» клубу Карло Анчелотті планував зробити ротацію і випустити в стартовому складі на цей поєдинок воротаря Кепу Аррісабалагу замість Андрія Луніна, який грав в останніх п'яти матчах поспіль.

Про це повідомило видання Defensa Central, зазначивши, що тренерський штаб італійського спеціаліста порадив Анчелотті забути про цю ідею та не чіпати місце Луніна в старті.

За інформацією джерела, цей хід стане величезним підйомом морального духу для гравця збірної України та підтвердить його статус основного воротаря до повернення Тібо Куртуа.

«Ідея поставити Кепу в основу дестабілізує динаміку, яка дозволила Реалу далеко просунутися в останні тижні. Тренерський штаб порадив Анчелотті залишити воротаря, який досі виходив у старті, щоб уникнути ще більших проблем, ніж ті, що вже виникли з початку сезону», – пише видання.

  • Лунін в нинішньому сезоні зіграв вже 17 матчів в усіх турнірах: 13 пропущених м'ячів та вісім зустрічей «на нуль».
  • Контракт українця з іспанським грандом розрахований до 30 червня 2025 року, однак клуб хоче його продовжити.
  • Кепа у серпні був орендований з Челсі і за 18 зустрічей цієї кампанії пропустив вже 18 голів та відстояв сім «сухих» матчів.
  • Влітку 2023-го основний воротар команди Куртуа порвав передню хрестоподібну зв'язку лівого коліна та пошкодив обидва меніски, через що досі не зіграв в цьому сезоні.
  • У Ла Лізі підопічні Анчелотті йдуть на першій сходинці, набравши 61 очко за 24 тури.
  • Матч з Райо розпочнеться о 15:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт