Різне

«Анчелотті, ти зганьбишся»: фанати Реала зробили вибір між Кепою та Луніним після матчу з Атлетіко

Переглядів 5393
Віктор Глухенький
2 голоси
Андрій Лунін та Карло Анчелотті. Колаж: Google
Вболівальники мадридського Реала відреагували на звитягу своїх улюбленців у грі 1/2 фіналу Суперкубка Іспанії проти Атлетіко (5:3). Найбільше фанам вершкових не сподобалось, що на останньому рубежі грав Кепа, а не Андрій Лунін.

Результатом задоволені, грою ні. Мова про реакцію фанів Реала на дії підопічних Карло Анчелотті в поєдинку 1/2 фіналу Суперкубка Іспанії проти Атлетіко (5:3).

Особливо вболівальникам вершкових не сподобалась гра на останньому рубежі Кепи Аррісабалаги, який з'явився у старті замість українця Андрія Луніна.

«Український футбол» провів ранковий моніторинг соціальних мереж Реала, виокремивши написане про Андрія Луніна та Карло Анчелотті:

Adeleye13673967: «Карло Анчелотті, ти зганьбишся, якщо випустиш у фіналі Кепу замість Луніна».

abdallah_Mannir: «Думаю, тепер все кристально ясно.. Лунін заслужив це місце»

inconstante: «Вам потрібно знати щось ще? Лунін у 10 разів кращий за цього хлопця».

tuebi_: «Анчелотті, будь ласка, Андрій Лунін набагато кращий за Кепу! Будь ласка, його на фінал!»

murilopivo9: «Якщо я подивлюся ще одну гру Кепи в стартовому складі, я збожеволію, його сьогоднішня помилка була дурною. Лунін має вийти у стартовому складі у фіналі, і про це не може бути й мови».

У фіналі Суперкубка Іспанії Реал зіграє з переможцем матчу між Барселоною та Осасуною.

Нагадаємо, що після перемоги над Мальоркою (1:0) Реал закріпився на першому щаблі у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. В активі вершкових нині 48 очок.

  • У команди Карло Анчелотті порівну балів з Жироною, але перевага за очними іграми (3:0)
  • В наступному турі вершкові вдома прийматимуть надпринципових суперників з Атлетіко. Мадридське дербі заплановано на 10 січня. Початок гри о 21:00 за київським часом.
  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за Реал у десяти поєдинках в усіх офіційних турнірах: шість пропущених голів, п'ять матчів «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця в п’ять мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт