Різне

Арсенал в кроці від декількох гучних трансферів: в Англії пояснили, як це вплине на Зінченка

Переглядів 1370
Данило Моісеєнков
6 голосів
Олександр Зінченко. Фото: Google
Арсенал Олександра Зінченка планує провести масштабну трансферну кампанію цього літа. В Англії назвали ймовірний склад лондонців на новий сезон.

Лондонський Арсенал, за який виступає гравець збірної України Олександр Зінченко, цього літа хоче серйозно підсилити склад перед поверненням до Ліги чемпіонів.

«Каноніри» близькі до підписання опорного півзахисника Вест Гема Деклана Райса, правого захисника Аякса Юррієна Тімбера та хавбека Челсі Кая Гаверца. На всі ці трансфери команда Мікеля Артети витратить більше 200 мільйонів фунтів.

Ці футболісти прийдуть для того, щоб підсилити склад перед Лігою чемпіонів, додати глибини та замінити Томаса Парті та Граніта Джаку.

Іспанський тренер хоче закрити угоди по підписанню вищевказаних футболістів якомога скоріше, щоб провести з ними передсезонну підготовку, повідомляє видання Football London, яке також склала ймовірний склад «канонірів» на наступний сезон.

Склад Арсенала за версією Football London

  • Воротар: Аарон Ремсдейл
  • Захисники: Юррієн Тімбер, Бен Вайт, Вільям Саліба та Олександр Зінченко
  • Півзахисники: Мартін Едегор, Деклан Райс та Кай Гаверц
  • Нападники: Букайо Сака, Габріель Жезус та Габріель Мартінеллі

Олександр Зінченко. Фото: Google

«Арсенал відчув нову перевагу у своїй грі, придбавши Олександра Зінченка з Манчестер Сіті. Український гравець часто дрейфував у півзахисті і дав Арсеналу додатковий варіант у центрі поля при володінні, що також пішло на користь Граніту Джаці та Габріелю Мартінеллі.

Хоча наявність Тімбера на іншій стороні може бути контрпродуктивною, оскільки обидва хочуть грати в центрі, але вони є універсальними захисниками і можуть чергувати свій рух залежно від того, як і де розвивається атака», – зазначають експерти видання.

  • В минулому сезоні АПЛ Арсенал посів другу сходинку.
  • Зінченко зіграв у 27 матчах, в яких забив один гол та віддав два асисти.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт