Різне

Безус забив та допоміг обіграти Пафос: Омонія піднялася на п’яте місце в турнірній таблиці чемпіонату Кіпру

Переглядів 600
Віктор Глухенький
2 голоси
Роман Безус. Фото: Google
В поєдинку восьмого туру чемпіонату Кіпру Омонія на виїзді переграла Пафос і закріпилася в Чемпіонській групі. Один з голів у поєдинку забив колишній динамівець Києва Роман Безус.

Омонія продовжує йти без поразок у чемпіонаті Кіпру. Сьогодні команда з Нікосії на виїзді впевнено розібралася з Пафосом (2:0).

Вже на 12-й хвилині поєдинку Омонію вивів уперед український півзахисник Роман Безус. А за чотири хвилини потому, успіх зелено-білих закріпив Віллі Семедо.

Для Безуса гол у ворота Пафосу став першим для нашого співвітчизника за Омонію в нинішньому чемпіонаті Кіпру.

До сьогоднішньго дня 33-річний хавбек забивав тільки в єврокубках. У Лізі конференцій він відзначився 5 голами у двох поєдинках із азербайджанською Габалою. Також Безус забивав датському Мідтьюлланну.

Чемпіонат Кіпру

8-й тур

Пафос – Омонія 0:2 (0:2)

Голи: Безус, 12, Семедо, 16.

  • Після восьми турів Омонія має в активі 16 очок та посідає п'яту сходинку в чемпіонаті Кіпру. Однак, відставання від першого місця, яке окупував Аполлон, складає всього два очки.
  • Роман Безус в поточному сезоні зіграв за Омонію в 13 поєдинках в усіх турнірах: сім голів, три результативні передачі.
  • Українець виступає за кіпрський клуб з 2022 року. Угода Безуса з Омонією чинна до кінця нинішнього сезону (31 травня 2024 року).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт