Різне

«Буду радий повернутися грати у росію!»: форвард Шахтаря часів Луческу шокував відвертою заявою

Переглядів 1556
Артем Жилінський
2 голоси
Луїс Адріано. Фото: Інтернасьонал
Екснападник донецького Шахтаря Луїс Адріано, який зараз виступає за бразильський клуб Інтернасьонал, висловив своє бажання повернутися до росії, де він раніше грав за московський Спартак.

Луїс Адріано заявив, що з радістю повернеться до росії після того, як закінчиться його контракт із бразильським Інтернасьоналем.

«Коли закінчиться мій контракт з Інтернасьоналем, я буду радий повернутися грати в росію! Країна, яка мені дуже подобається і де у мене багато друзів. Так що я б хотів знову зіграти в росії, так».

Бразилець повідомив, що із великим задоволенням повернеться в Москву і сподівається, що ця можливість з’явиться як найшвидше.

«Я хочу зіграти ще чотири роки на високому рівні, і я б зробив це, якби у мене була можливість знову зіграти в росії. Одного разу я приїду в Москву, це буде одне задоволення», — наводить слова Адріано телеграм-канал журналіста Фабіо Алейшо.

  • Цього сезону в бразильській Серії А форвард забив всього два голи і віддав один гольовий пас у 22 матчах.
  • Луїс Адріано грав за Шахтар у 2007-2015 роках. Бразилець разом з аргентинцем Ліонелем Мессі та норвежцем Ерлінгом Голандом є авторами рекорду в Лізі чемпіонів. Тільки їм на даний момент вдалося забити п’ять м’ячів у одному матчі найпрестижнішого єврокубка.
  • 36-річний Адріано є найкращим бомбардиром в історії Шахтаря. У 266 матчах за донецьку команду він забив 128 м'ячів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт