Різне

Бєсєдін забив за Ордабаси у чемпіонаті Казахстану: останній раз голом ексфорвард Динамо відзначався у червні

Переглядів 113
Артем Жилінський
0 голосів
Артем Бєсєдін. Фото: ФК Ордабаси
Центральний нападник Артем Бєсєдін допоміг голом своєму клубу Ордабаси здобути перемогу із рахунком (3:2) у матчі чемпіонату Казахстану проти Шахтаря із Караганди.

Український нападник Артем Бєсєдін забив гол за Ордабаси вперше з початку літа у виїзному матчі чемпіонату Казахстану проти Шахтаря з Караганди.

Артем на 58-й хвилині повторно вивів свою команду вперед (2:1), а незабаром його партнер із атаки Джасур Джахшибаєв оформив дубль. 

Бєсєдін був замінений за вісім хвилин до кінця основного часу за рахунку 3:2. Ордабаси зумів втримати перемогу, незважаючи на те, що з 14-ї хвилини грав у меншості після вилучення Сергія Малого. Цей гол став для Бєсєдіна першим за два з половиною місяці та третім у поточному чемпіонаті.

▶️Переглянути гол Бєсєдіна можна за ПОСИЛАННЯМ

У складі Ордабаси весь матч провів український захисник Ігор Пластун, а півзахисник Євген Макаренко вийшов на заміну на 68-й хвилині. У складі Шахтаря також був українець – захисник Дмитро Рижук, який відіграв усі 90 хвилин.

Чемпіонат Казахстану, 17-й тур

Шахтар (Караганда) – Ордабаси – 2:3

Голи: Джокіч, 51, Лисакович, 78 – Джихшибаєв, 35, 61, Бєсєдін, 58

  • Ордабаси посідає третє місце в таблиці (29 очок після 14 матчів). В наступному турі 25 серпня команда вдома прийме Актобе;
  • Шахтар йде останнім (вісім балів у 15 зустрічах). 24 серпня на них очікує виїзд до Атирау.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт