Різне

«Це може полегшити життя для всіх»: Кепа хоче, щоб Лунін назавжди пішов з Реалу

Переглядів 795
Владислав Лютостанський
2 голоси
Кепа Аррісабалага та Андрій Лунін. Фото: AS
Всесвітньо відоме видання повідомило ситуацію в мадридському Реалі щодо воротарського питання, до якого причетні Тібо Куртуа, Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага.

Видання The Sun розібрало воротарське питання в Реалі, присвятивши допис майбутній долі голкіпера Кепи Аррісабалаги в мадридському клубі.

Баск все ще мріє пограти за іспанський гранд, хоч і догравав сезону 2023/24 у статусі третього воротаря, поступавшись Тібо Куртуа та Андрію Луніну. 

У Аррісабалаги залишається ще сезон за контрактом в лондонському Челсі, але зараз він не визначений щодо свого майбутнього.

Життя Кепі може полегшити Лунін, який незадоволений тим, що так і не зіграв у фіналі Ліги чемпіонів і відкритий до пропозицій щодо переїзду в інший європейський клуб.

Також Аррісабалага має надії заграти в Челсі, оскільки команда отримала нового тренера в особі Енцо Марески. Проте воротар хоче повернутися за Лондона лише, якщо йому гарантують ігровий час у клубі.

Аби домовитися про подібне Кепа має зустрітися з Марескою, який виходить з відпустки наприкінці червня.

Реал був би не проти орендувати баскського голкіпера ще на сезон, або взяти його вже у ролі вільного агента. Однак повідомляється, що Челсі хоче заробити на продажі колись найдорожчого воротаря світу.

Джерело, яке має зв'язки у Реалі, повідомило про ситуацію в команді навколо Кепи.

«Невизначеність щодо наступного тренера Челсі призупинила всі справи на кілька тижнів. Кепа також хотів отримати максимум від перемоги в Ла Лізі, Суперкубку Іспанії й, звичайно ж, Лізі Чемпіонів».

Відхід Луніна з клубу дійсно може полегшити життя Кепі в Мадриді.

«Йому потрібно буде поговорити з Марескою і подивитися, що чекає на нього в майбутньому. Він був би щасливий в Мадриді або в Лондоні. Якщо Лунін покине Мадрид, це може полегшити життя для всіх», – йдеться у статті.

  • Кепа провів 20 поєдинків у всіх турнірах минулого сезону: 18 м'ячів пропущено, дев'ять матчів «на нуль».
  • Лунін вийшов на поле у 31-й зустрічі: пропустив 32 голи та має 12 «сухих» ігор.
  • Угода українця з клубом чинна до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює 25-річного воротаря у 16 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт