Різне

«Через «асвабадітєлєй»: журналіст показав, як юні футболісти ховаються від путінських ракет – реакція українців

Переглядів 216
Артем Жилінський
2 голоси
Учасники табору. Фото: Instagram
Журналіст Дмитро Поворознюк показав, як молоді українські футболісти змушені спати у коридорах, замість своїх звичайних кімнат, у період ракетних атак росії по містах нашої країни.

Ця ситуація триває вже тиждень, починаючи з моменту поновлення агресивних дій терористичної держави щодо західних областей України.

Фотографії, що відображають цю ситуацію, були опубліковані у соціальній мережі Instagram журналістом Дмитром Поворознюком. На Львівщині він організував тренувальний табір для юних футболістів, які, закінчуючи тренування, змушені ховатися від дронів та ракет.

«І так щоночі за останній тиждень. Діти вже звикають спати в коридорах та у ваннах через «асвабадітєлєй». Укриття в сусідній будівлі, але вночі розбудити, одягнути і завести 260 дітей – це час. Тому безпечніше в коридорі між стінами», – підписав знімок Поворознюк.

У коментарях українці висловили свою підтримку молодим спортсменам та гнів щодо того, що Росія знову продемонструвала свою здатність вести війну виключно проти мирних жителів.

«Не зважаючи на «добрих» сусідів і такі нюанси, діти надзвичайно щасливі в TrendetsCamp і зовсім не хочуть додому», — dr.iryna_levytska;

«Тварюки москальські», — shpuroleg;

«Бережи Боже кожну дитину і тренерів», — ksiushakotlinskaia;

«Яке жахіття, скільки наші діти буду жити в цьому страху», — gerasimchukirina5455;

«Сволота московитська... Горіть у пеклі, нелюді», — vadym.trakhtenberg.

  • Нагадаємо, з 29 грудня російські терористи відновили масові ракетні удари по українських містах. 
  • Останніми днями ворог атакував Львів, Одесу, Київ, Харків, Запоріжжя, Дніпро, продовжує обстрілювати Херсон та інші міста. 
  • Уранці 2 січня РФ випустила 99 ракет. 
  • За останньою інформацією в Києві кількість постраждалих збільшилась до 49 осіб. Госпіталізували 43 людини. Також вже відомо про двох загиблих. 
  • У Харкові сьогодні внаслідок терористичної атаки загинула одна людина та 41 постраждала.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт