Різне

Чи підсилить Довбик Челсі? В Англії поставили крапку в питанні після хет-трику українця

Переглядів 11509
Данило Моісеєнков
7 голосів
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Український нападник Жирони Артем Довбик оформив хет-трик у ворота Севільї, чим знову підняв в англійській пресі тему свого можливого трансферу до Челсі.

У неділю, 21 січня, Артем Довбик вийшов у стартовому складі Жирони на матч 21-го туру Ла Ліги проти Севільї і вже до 19-ї хвилини оформив хет-трик.

Відео голів Довбика дивіться в нашому телеграм-каналі

Наразі український форвард є найкращим бомбардиром Прімери разом з Джудом Беллінгемом із Реала, а також одним із лідерів серед асистентів, віддавши вже п'ять результативних передач в чемпіонаті.

Такі виступи зірки збірної України змусили популярний англійський портал Football London знову заговорити про його трансфер до Челсі.

«Цікавий випадок полювання Челсі за новим нападником змусив згадати майже всіх топових «дев'яток». Однак, як і очікувалося, клуби хочуть великих грошей, а фінансовий фейр-плей не дозволяє цього лондонцям.

Довбик коштує набагато менше, ніж 100 мільйонів фунтів, необхідних для підписання Віктора Осімхена (Наполі) чи Айвона Тоуні (Брентфорд). Скільки зажадає Жирона, невідомо, але враховуючи, що вони претендують на титул Ла Ліги, вони не дозволять своїй зірці піти задешево».

Автор цієї статті зазначив, що незважаючи ні на що, Довбик у разі переїзда до команди Михайла Мудрика зробить її сильнішою.

«У 26 років Довбик вже довів свою майстерність на полі в цьому сезоні. Після того, як я спостерігав за його грою проти Севільї, він, безумовно, покращить атаку Челсі».

  • Раніше повідомлялося, що одразу три англійські клуби, включно з Челсі, цікавляться Довбиком.
  • Нагадаємо, що Артем перейшов до Жирони влітку 2023-го з Дніпра-1 та підписав контракт до 30 червня 2028 року.
  • В нинішньому сезон нападник провів вже 22 матчі в усіх турнірах, забив 14 м'ячів та віддав шість результативних передач.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт