Різне

Чи винен Лунін в жовтій картці? Іспанська преса поставила крапку в епізоді з воротарем Реалу

Переглядів 13325
Данило Моісеєнков
2 голоси
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Андрій Лунін допоміг Реалу здобути чергову перемогу у Ла Лізі над Мальоркою. Іспанська преса відреагувала на виступ українського воротаря в першому матчі року.

У середу, третього січня, Реал Мадрид на своєму полі мінімально обіграв Мальорку із рахунком 1:0.

Український голкіпер Андрій Лунін вдесяте в цьому сезоні вийшов у стартовому складі та провів на полі усі 90 хвилин.

Воротар збірної України не відзначився сейвами, так як небезпечні удари приходились у стійку та поперечину, але отримав жовту картку за розмови з арбітром.

Іспанська преса прокоментувала виступ Луніна в ювілейному для нього матчі цієї кампанії та висловилася стосовно гірчичника українця.

DefensaCentral – 7/10

«Українець знову виступив на дуже хорошому рівні, відповідаючи на довіру Анчелотті. Коли йому доводилося втручатися в гру, він робив це з упевненістю».

Marca – 6.5/10

«На даний момент він виграє битву з Кепою, хоча це обіцяє бути захоплюючою боротьбою до кінця сезону. Гарний сейв головою при виході із ворот, спокійний у моменті з відскоком від поперечини, на ньому порушили правила у воротарському.

Суддя цього не помітив і протест коштував Луніну жовтої картки. Другий тайм він розпочав невдало, що коштувало йому переляку. Штанга врятувала його двічі, перед самою перервою і незабаром після відновлення гри».

AS

«На «Бернабеу» його прийняли як свого, видно, що вони співчувають його ситуації та раді винагороді, яку він отримує. Лунін продемонстрував майстерність гри ногами, чим не вирізнявся раніше в Мадриді.

Наприкінці першого тайму він отримав абсурдну жовту картку після того, як поскаржився на явний фол проти нього в штрафному майданчику. арбітр прийняв хибне рішення».

Sport – 6/10

«Кілька разів йому довелося втрутитися в гру. Він добре впорався з підстраховкою захисників та заблокував навісну передачу Антоніо Санчеса. Взяв м'яч після попадання у поперечину».

Mundo Deportivo

«Йому пощастило, що спочатку поперечина, а потім стійка запобігли голу Мальорки».

  • Реал закінчив перше коло Ла Ліги на першому місці в турнірній таблиці, набравши 48 очок у 19 матчах.
  • Лунін в усіх турнірах провів 10 поєдинків, п’ять з яких стали «сухими» та пропустив шість голів.
  • Контракт українця з мадридським клубом розрахований до 30 червня 2025 року.
  • Шостого січня на команду Карло Анчелотті очікує виїзна зустріч з Арандіною в рамках 1/16 фіналу Кубку Іспанії.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт