Різне

Чи зіграє Мудрик з Лутоном: в Челсі повідомили останні новини перед матчем АПЛ

Переглядів 1775
Віктор Глухенький
2 голоси
Михайло Мудрик. Фото: Google
Український вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик тренувався у загальній групі команди Маурісіо Почеттіно напередодні матчу АПЛ проти Лутона.

Чекаємо в старті. Й очікуємо черговий гол. Напередодні поєдинку 20-го туру англійської Прем’єр-ліги проти Лутона, півзахисник Челсі Михайло Мудрик був помічений на тренуванні синіх у загальній групі.

Тож, можна припустити, що пошкодження українця, якого він зазнав у грі проти Крістал Пелес, виявилось несерйозним і сьогодні ми побачимо українця на полі стадіону «Кенілворт Роуд», а не на лаві запасних.

Варто нагадати, що після перемоги в лондонському дербі над Крістал Пелесом (2:1) Челсі має в активі 25 очок після 19-ти турів та посідає десяту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. 

  • У наступному турі підопічні Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграють проти Лутона. Поєдинок заплановано на сьогодні, 30 грудня. Початок матчу о 14:30 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 19 матчів в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт