Різне

Де нині живе Коноплянка? Воротар збірної України розповів про зустріч з ексзіркою Дніпра, Шахтаря і Севільї

Переглядів 16313
Владислав Лютостанський
5 голосів
Євген Коноплянка. Фото: Getty Images
Голкіпер національної збірної України та лісабонської Бенфіки Анатолій Трубін розповів, де наразі проживає ексзірка Дніпра та колишній вінгер Севільї Євген Коноплянка.

Воротар національної збірної України Анатолій Трубін провів свій дебютний сезон 2023/24 у європейському чемпіонаті, виступаючи за лісабонську Бенфіку.

За словами 22-річного голкіпера у Португалії зараз також мешкає ексзірка українського футболу Євген Коноплянка, який вже близько півроку перебуває без клубу.

«Зустрічався з Коноплянкою, він зараз мешкає у Кашкайші. Як мені кажуть, то багато українців там живуть. Але для мене це дуже незручно, оскільки база знаходиться на іншій частині міста, тому далеко», – розповів Трубін ютуб-каналу «ВЗБІРНА».

Місто та муніципалітет Кашкайш знаходиться у західній частині Португалії на березі Атлантичного океану, що на півдні округу Лісабон (30 км від столиці країни).

  • Коноплянка після розриву контракт з румунським ЧФР Клуж у січні 2024-го перебуває у статусі вільного агента. Офіційно про завершення кар'єри 34-річний вінгер не повідомляв. Нещодавно стало відомо про його агентську діяльність.
  • За час професійної кар'єри вінгер встиг пограти за українські Дніпро та донецький Шахтар, іспанську Севілью, німецький Шальке 04 та польську Краковію.
  • У складі національної команди України Євген зіграв 87 поєдинків, забив 21 гол. Це є третім показником серед бомбардирів збірної після легендарного Андрія Шевченка (48) та Андрія Ярмоленка (46).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт