Різне

«Диктатори та імперці роблять те, що хочуть»: екснаставник Шахтаря закликає не забувати про війну в Україні

Переглядів 716
Артем Жилінський
1 голос
Паулу Фонсека. Фото: Google
Колишній португальський головний тренер донецького Шахтаря Паулу Фонсека нагадав про скрутну ситуацію, в якій опинилася Україна і зауважив, чому про це важливо пам’ятати.

Паулу Фонсека заявив, що в Україні війна продовжується і гинуть безневинні люди. Наставник також згадав конфлікт в Ізраїлі, який грає на руку росії.

«В Україні все залишається, як і раніше. Щодня гинуть безневинні люди, і ця війна в Секторі Газа на руку інтересам росії. Тепер слова підтримки лише для Ізраїлю та Палестини. Українці безпорадні в цій ситуації».

Португалець звинуватив сильні держави, які не змогли передчасно протидіяти війні. Наставник очікує розвитку ситуацій в інших гарячих точках планети.

«Всі недооцінили свої сили – і ті, хто міг боротися і втрутитися, щоб зупинити війну, цього не зробили. Диктатори та імперці роблять те, що хочуть, вони посилюють свої амбіції. Подивимося, що станеться найближчим часом у Венесуелі, Північній Кореї і Тайвані», – цитує Фонсеку A Bola.

  • Португалець працював з Шахтарем з 2016 по 2019 роки. Наразі, цей фахівець – останній тренер, який виводив «гірників» до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.
  • Фонсека зараз очолює Лілль. Його підопічні мають в активі 27 очок та посідають четверту сходинку в турнірній таблиці французької Ліги 1. Відставання від першого місця, яке займає ПСЖ, складає дев’ять балів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт