Різне

Довбик став найрезультативнішим українцем у Ла Лізі: форвард Жирони обійшов екснападника Динамо

Переглядів 33825
Віктор Глухенький
1 голос
Артем Довбик та Іван Мартін. Фото: Google
В поєдинку 12-го туру іспанської Ла Ліги Жирона на виїзді переграла Осасуну (4:2). Форвард каталонської команди Артем Довбик у Памплоні відзначився голом та двома результативними передачами.

Жирона продовжила переможну серію в іспанській Ла Лізі до чотирьох поєдинків поспіль. В 12-му турі команда Мічела Санчеса на виїзді впевнено подужала Осасуну (4:2).

Головним героєм Жирони в звітній грі став український нападник Артем Довбик, який записав на свій рахунок гол та дві результативні передачі.

В активі Довбика вже шість голів у Ла Лізі і він став найрезультативнішим українцем, який будь-коли грали в чемпіонаті Іспанії. Довбик побив досягнення свого тезки Артема Кравця, який у сезоні 2016/2017 років забив п'ять голів у складі Малаги. Ексдинамівцю для цього знадобилося 26 матчів.

Віктор Циганков також забив у ворота Осасуни і довів кількість своїх голів у Ла Лізі до п'яти.

Євген Коноплянка, який грав за Севілью, має на своєму рахунку чотири результативні удари в Прімері.

▶️Відео результативних дій Віктора Циганкова та Артема Довбика дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Після перемоги над Осасуною Жирона має в активі 31 очко та займає першу позицію в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.
  • В наступному турі Довбик, Циганков та компанія на виїзді зіграють проти Райо Вальєкано. Поєдинок заплановано на 11 листопада. Початок гри о 15:00. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт