Різне

«Друг у Лондоні там сам сумує»: кандидат у збірну України озвучив свою футбольну мрію

Переглядів 291
Артем Жилінський
2 голоси
Максим Таловєров. Фото: ФК ЛАСК
Футболіст ЛАСКа та кандидат до української національної збірної Максим Таловєров поділився своїми планами на майбутнє після нещодавнього переходу до лав австрійської команди.

Максим Таловєров заявив, що зараз він сконцентрований на ЛАСКу, адже футболіст зовсім нещодавно підписав повноцінну угоду з австрійським клубом. 

«Зараз тільки офіційно перейшов у ЛАСК, дайте мені спочатку цим трансфером насолодитися, а потім вже думатимемо про інші переходи». 

Але центральний захисник ставить перед собою і складні завдання. Він хоче доєднатися до Михайла Мудрика в Челсі або принаймні потрапити в одну із п’яти найкращих ліг Європи.

«А якщо серйозно, то мій хороший друг у Лондоні там сам сумує, було б класно до нього приєднатися (йдеться про Михайла Мудрика — прим. «УФ»). Але знову ж, це такі великі мрії, великі цілі. Думаю, кожен футболіст хотів би пограти мінімум у топ-5 лігах. Максимум — це АПЛ», — сказав Таловєров для Tribuna.com.

  • Таловєров є вихованцем донецького Шахтаря, але за першу команду «гірників» не провів жодного поєдинку. В Україні захисник не виступав за жодну з команд на дорослому рівні.
  • Раніше Максим захищав кольори чеських Динамо, Слована і другої команди Спарти.
  • У нинішньому сезоні у всіх турнірах футболіст провів 21 поєдинок за ЛАСК і забив один гол. Transfermarkt оцінює футболіста у два мільйони євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт