Різне

Екстренер Шахтаря і Роналду зганьбилися у головному матчі Саудівської Аравії: як завершилося столичне дербі

Переглядів 2984
Владислав Лютостанський
3 голоси
Кріштіану Роналду в матчі проти Аль-Хіляля. Фото: ФК Аль-Наср
У матчі 15-го туру чемпіонату Саудівської Аравії Аль-Хіляль приймав Аль-Наср. Команда Луїша Каштру та Кріштіану Роналду поступилася підопічним Жорже Жезуша (0:3).

У п'ятницю, 1 грудня, Аль-Хіляль приймав Аль-Наср в матчі 15-го туру Саудівської Про-Ліги.

Перший тайм у матчі двох найкращих команд чемпіонату пройшов без забитих м'ячів. Колективи Луїша Каштру та Жорже Жезуша обмінялися моментами, а їх xG склав 0.59 та 0.79 відповідно.

У другому таймі на 64-й хвилині зірковому півзахисникові Аль-Хіляля Сергею Мілінковичу-Савичу вдалося розмочити рахунок у грі. Правий захисник Сауд Абдулхамід виконав подачу в район 11 метрів, звідки сербський хавбек завдав влучного удару головою в лівий кут воріт Навафа Аль-Акіді.

Не вдалось завантажити відео.

А наприкінці гри дубль протягом двох хвилин оформив сербський нападник Александар Мітрович, який відзначився головою після подачі з кутового та після скидання у штрафний майданчик від Мілінковича-Савича. Наразі на рахунку серба 13 голів у чемпіонаті, а відстань до лідера – Кріштіану Роналду – складає два голи.

На 90+4 хвилині пряму червону картку за неспортивну поведінку отримав Алі Аль-Болеахі. Захисник Аль-Хіляля занадто емоційно відсвяткував другий гол Мітровича, виказуючи зневагу до вболівальників суперника.

Фінальний свисток головного арбітра матчу Вільмара Ролдана зафіксував розгромну поразку підопічних Каштру в столичному дербі на «Міжнародному стадіоні імені Короля Фахда» в Ер-Ріяді.

Саудівська Про-Ліга. 15-й тур

Аль-Хіляль – Аль-Наср – 3:0 (0:0)

Голи: Мілінкович-Савич, 64, Мітрович, 90, 90+2

Вилучення: Аль-Болеахі, 90+4

  • Аль-Хіляль після цієї перемоги продовжує очолювати турнірну таблицю чемпіонату, збільшивши відрив від команди Каштру до семи балів.
  • Аль-Наср же посідає другу сходинку, маючи 34 залікових пункти після 15 зіграних турів.
  • Каштру очолював Шахтар із 2019-го по 2021 рік та привів «гірників» до чемпіонського титулу в сезоні 2019/20.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт