Різне

Ексзірка команди Тимощука назвав росіянина, який коштує 200 млн євро: Жирков принизливо висловився про Мудрика

Переглядів 909
Артем Жилінський
2 голоси
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній гравець Зеніту та збірної Росії Юрій Жирков висловив думку про поточну ринкову вартість нападника петербурзького клубу Максима Глушенкова, порівнявши його із Михайлом Мудриком.

Ексгравець збірної Росії та Зеніту Юрій Жирков принизливо згадав трансфер Михайла Мудрика із Шахтаря до Челсі. На його думку, російський гравець Глушенков коштує вдвічі дорожче за українського вінгера.

«Скільки зараз коштує Глушенков? Не знаю. Потрібно дивитися на цінник на Transfermarkt. Якщо порівнювати з Мудриком, якого купили за 100 млн. євро, тоді Глушенков коштує 200 млн. євро», – наводить слова Жиркова РБ Спорт.

  • Мудрик виступає за Челсі із січня 2023 року і провів за цей час уже 58 матчів: сім голів і чотири результативні передачі.
  • Контракт українського футболіста розрахований до 30 червня 2031 року.
  • 25-річний Максим Глушенков забив вісім голів та зробив одну результативну передачу у п'яти матчах за петербурзький клуб. 20 червня на офіційному сайті Зеніту було оголошено про його перехід із Локомотива.
  • Юрій Жирков провів 127 матчів за петербурзький Зеніт, у яких відзначився лише п’ятьма голами.
  • У Зеніті Тимощук з 2017 року працює асистентом головного тренера і протягом 11 матчів був навіть помічником Мірчі Луческу.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт