Різне

Ексзірка УПЛ, який грав за Динамо і Шахтар, назвав політика, який фінансував Арсенал: «Не було проблем‎»

Переглядів 544
Артем Жилінський
3 голоси
Еманнуель Окодува. Фото: Google
Нігерійський екснападник Динамо та донецького Шахтаря Еманнуель Окодува розповів про свій період в київському Арсеналі та назвав політика, який фінансував клуб.

Форвард Еманнуель Окодува висловився щодо свого періоду виступів за київський Арсенал та пояснив, що його мотивувало в цій команді.

«У мене була велика мотивація це зробити. Хотів всім показати, на що я здатний. Якщо дійсно хотів перейти у топову команду, то мені потрібно було показати, що я можу. Я забивав голи, щоб допомогти моїй команді.

Нам потрібні були м’ячі, щоб залишитися в прем’єр-лізі. За допомогою тренерів та одноклубників мені вдалося забити стільки голів і стати найкращим бомбардиром».

Також нігерієць розповів про Олександра Омельченка, який фінансував команду.

«В той час президентом Арсенала був мер Києва Олександр Омельченко. Він був хорошим хлопцем і був близьким до команди. У нас не було проблем з фінансами, він запрошував нас до себе в адміністрацію, коли в нас були гарні ігри.

Коли у нас були невдалі ігри, то він намагався підбадьорити нас. Думаю, що він був добрим президентом», – сказав Окудува для Трибуни.

  • Окодува виступав в Шахтарі в сезоні 2006/2007. За цей час нападник відзначився чотирма голами та одним асистом у восьми матчах за «гірників».
  • Також футболіст перебував на контракті в київському Динамо, однак не провів жодного матчу.
  • За Арсенал Окудува відіграв 110 матчів, у яких відзначився 38-ма голами та десятьма асистами.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт