Різне

Футболіст Динамо знову у центрі скандалу: тренер вигнав гравця зі збірної та жорстко розкритикував його

Переглядів 1486
Артем Жилінський
2 голоси
Жерсон Родрігес. Фото: ФК Динамо
Футболіст київського Динамо Жерсон Родрігес, який нині на правах оренди виступає за Гуансі Халіао, знову потрапив до скандальної ситуації, адже гравця виключили зі складу збірної Люксембургу

Нападника київського Динамо Жерсона Родрігеса, який виступає в оренді за китайський клуб Гуансі Халіао, виключили зі складу збірної Люксембургу перед матчем Ліги націй проти Білорусі. 

У першому турі Ліги націй Родрігес провів на полі 85 хвилин проти Північної Ірландії, проте перед наступним матчем головний тренер Люк Хольц вирішив виключити його з команди.

Тренер пояснив своє рішення необхідністю дисциплінарних заходів, зазначивши, що гравець перебуває у незадовільній фізичній формі.

«Не хочу приховувати, що його фізичний стан мене непокоїть. Якщо він хоче продовжувати грати на професійному рівні, нехай щось із цим робить.

Це не зневага з мого боку, чисто дисциплінарне рішення. Причини цієї санкції залишаються внутрішніми. Я хотів надіслати сигнал Жерсону. Для нього це також корисно. Про повернення до збірної Родрігеса говорити ще зарано», – сказав Хольц для L’essentiel.

  • Люксембург зазнав двох поразок у стартових двох турах Ліги націй – від Північної Ірландії з рахунком 0:2 та Білорусі - 0:1.
  • Родрігес став гравцем Динамо влітку 2019 року, але через свій скандальний характер неодноразово йшов у оренди до інших клубів.
  • Усього за біло-синіх 28-річний півзахисник провів 53 матчі: дев'ять голів, чотири асисти.
  • Також варто зазначити, що 27 березня цього року Родрігеса було засуджено судом до 18 місяців умовного тюремного ув'язнення та штрафу у розмірі 1500 євро за три випадки насильства, один із яких стосувався міс Люксембург-2020 Емілі Боланд. 
  • Крім того, він має виплатити 2430 євро колишній дівчині і пройти курси управління гнівом. Випробувальний термін складає п’ять років.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт