Різне

Футболіст, що грав проти Миколенка, Луніна, Попова і інших зірок виділив найкращих з них: він пояснив вибір

Переглядів 207
Владислав Лютостанський
1 голос
Павло Пастухов, фото: ФК Агротех
Півзахисник аматорського клубу Агротех із села Тишківка (Кіровоградської області) Павло Пастухов поділився спогадами про гру із нині зірками вітчизняного футболу.

Атакувальний півзахисник тишківського Агротеху Павло Пастухов в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» розповів про нині зіркових вітчизняних футболістів, з якими він перетинався на рівні ДЮФЛ.

Свого часу Пастухов встиг пограти, зокрема, проти таких гравців, як:

  • Воротар: Андрій Лунін (Реал);
  • Захисники: Віталій Миколенко (Евертон), Данило Бескоровайний (Полісся), Денис Попов (Динамо), Валерій Бондар та Юхим Конопля (обидва Шахтар);
  • Півзахисники: Сергій Булеца (Лехія Гданськ), Олексій Кащук (Карабах)

Сам Пастухов відзначив гравців, які вразили його своїми характеристиками.

«Для себе особисто виділив би захисника Бондаря з Шахтаря за його спокій, розуміння гри та лідерські якості, Булецу – за техніку та швидкість роботи з м’ячем, і динамівця Попова – за фізичну силу та неможливість нав’язати йому боротьбу під час гри саме через це». 

Також Пастухов зізнався, що свого часу відзначався у воротах Луніна, який нині є воротарем збірної України та Реалу.

«Проти Луніна зустрічався на юнацькому рівні не один раз. Більшість моїх ударів, звичайно, тягнув, але одного разу був безсилим, та в такому віці це сприймається як звичайне діло.

Що Андрій опиниться в Реалі, я б ніколи не зміг подумати. Звичайно, було зрозуміло, що він може досягти успіху, проте про такий шалений не думав».

  • На рівні ДЮФЛ Пастухов виступав за ДВУФК Дніпро, пізніше перебував в структурі Олександрії, грав за Тростянець та СК Полтава.
  • Від серпня 2023 року 25-річний півзахисник виступає за аматорський Агротех.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт