Різне

«Йдемо шляхом, компонентом якого є провал»: капітан Грузії виніс вирок своїм партнерам після матчу з Україною

Переглядів 43
Артем Жилінський
1 голос
Гурам Кашія. Фото: Google
Капітан збірної Грузії захисник Гурам Кашія висловився про поразку своєї команди у матчі третього туру групи 1 дивізіону Ліги націй проти збірної України.

Захисник збірної Грузії Гурам Кашія зазначив, що гравцям обох команд довелося зіткнутися із важкими умовами, що негативно позначилося на якості гри у матчі проти України (1:0).

«Долю гри вирішив один епізод. У нас були набагато кращі можливості, але ми не змогли ними скористатися. На жаль, нам не вдалося, але ми йдемо шляхом, компонентом якого є провал.

Обом командам довелося грати в складних умовах, що позначилося на якості. У цих умовах ми не змогли зіграти на тому рівні, який був у попередніх іграх, але ми не виправдовуємося перед собою».

Капітан грузин упевнений, що у майбутніх матчах команда покаже гідніший рівень гри.

«Нам потрібно якомога швидше відновитися і зіграти на перемогу в наступному матчі. Я впевнений, що ми проаналізуємо сьогоднішню зустріч і наступну гру проведемо краще на своєму полі.

Ми перетерпимо поразку, але на цьому нічого не закінчилося. Це частина нашого шляху», – цитує Кашію сайт nakrebi.ge.

  • Україна, маючи три залікові пункти, продовжує займати четверте місце в групі В1.
  • Вище йдуть збірні Албанії (три очки) та Чехії (шість очок). Очолювати квартет з шістьма балами та кращими додатковими показниками продовжує команда Грузії.
  • Наступний матч команда Реброва проведе проти чеської збірної 14 жовтня. Початок гри у Вроцлаві о 21:45.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт