Різне

«Його рішення і удари залишали бажати кращого»: реакція англійської преси на дебютний гол Мудрика за Челсі

Переглядів 1522
Павло Клименко
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
У понеділок, 2 жовтня, у матчі 7-го туру англійської Прем'єр-ліги Челсі на виїзді обіграв Фулгем з рахунком 2:0. Перший м'яч за синіх забив український вінгер Михайло Мудрик.

Український вінгер Челсі Михайло Мудрик вийшов в стартовому складі, проте був замінений вже у перерві на Іана Маатсена через травму.

Також Мудрик у цій зустрічі зміг відзначитися своїм першим голом за Челсі після переходу у січні цього року. Українець на 18-й хвилині реалізував вихід сам на сам після передачі Леві Колвілла.

Англійська преса високо оцінила дії українського вінгера в матчі проти Фулгема.

Goal – 8/10

«Чудово зіграв на випередження і пробив у ноги воротарю, забивши свій перший гол. Шкода, що в перерві його довелося замінити».

90min – 8/10

«Прийом передачі від Колвілла та її завершення додало Мудрику впевненості у власних силах. Другий тайм йому довелося дивитися через травму після того, як він забив свій перший гол за синіх».

football.london – 7/10

«Вінгер продовжує підтримувати віру Маурісіо Почеттіно, і він дав йому багато приводів для цього, забивши свій перший гол у ворота Челсі в першому таймі. Він продемонстрував самовладання, якого йому часто не вистачало, щоб прийняти м'яч на груди і пробити повз Лено. На жаль, у перерві він був замінений».

Evening Standard – 8/10

«Перший удар пройшов повз, але потім послідував перший гол за Челсі – відмінний дотик грудьми і удар по воротах. Вражає, але був замінений у перерві».

Тhenationalnews – 8/10

«Продовжує демонструвати ознаки поліпшення, хоча на початку гри його рішення і удари залишали бажати кращого. Його наполегливість принесла свої плоди на 18-й хвилині, коли він опинився на половині поля Колвілла і пробив повз Лено, забивши свій перший гол за Челсі. Замінений у перерві через травму».

Уаhooо – 8/10

«Вражаючий старт і блискуче завершення – його перший гол у клубі. Сподіваємося, що травма, яку він отримав, виявиться несерйозною».

Londonworld – 7/10

«Вражаючий початок, коли він намагався обіграти свого суперника, і блискуче завершення, яке стало його першим голом у клубі. Сподіваємося, що травма, яку він отримав, не є серйозною».

AbsoluteChelsea – 8/10

«Отримавши найбільшу кількість матчів у складі команди, Мудрик з кожною можливістю набуває все більшої впевненості. Стрімко обігруючи захисників і оформляючи свій перший гол за клуб акуратним ударом, українець, схоже, знаходить себе в Челсі під керівництвом і в тісному спілкуванні з Почеттіно. Прикро, що в перерві він був замінений через травму».

  • Для того, щоб відзначитися дебютним голом за Челсі у офіційній грі, Мудрику знадобилося 24 матчі за синіх.
  • Також у активі вінгера дві результативних передачі у складі «аристократів».
  • Челсі посідає 11 сходинку в турнірній таблиці чемпіонату Англії, маючи вісім очок у семи іграх.
  • В наступному турі АПЛ лондонська команда зустрінеться на виїзді з Бернлі. Матч відбудеться 7 жовтня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт