Різне

Калиниченко порвав з агресором: екс-гравець Спартака та збірної України працевлаштувався тренером в Європі

Переглядів 645
Олександр Карпенко
1 голос
Максим Калиниченко. Фото: Google
Левадія на власних ресурсах оголосила про призначення Максима Калиниченка на посаду головного тренера. Останнім місцем роботи 43-річного українця був ФК Рига.

Десятиразовий чемпіон Естонії повідомив, що контракт з Калиниченком був укладений до кінця 2023 року з можливістю продовження ще на два роки.

Колишній гравець Спартака та збірної України після 24 лютого зайняв активну проукраїнську позицію та залишив територію рф, оскільки він не хоче мати що-небудь спільного з російським середовищем.

Калиниченко протягом кар'єри футболіста пограв за Дніпро (113 матчів та 21 гол), московський Спартак (134 матчі та 22 голи) та Таврію (55 матчів та дев'ять голів). У складі збірної України Калиниченко провів 47 матчів та забив сім м'ячів.

Повісивши бутси на цвях Максим працював тренером в Металісті, Поліссі, ФК Родіна, ФК Рига, а також експертом на українському та російському телебаченні.

Нагадаємо, Левадія у нинішньому сезоні естонської Мейстерліги відстає на 10 очок від лідируючої Флори. Дебют Калініченка на чолі Левадії відбудеться 18 жовтня в поєдинку проти Курессаре.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт