Різне

Калитвинцев встав на захист ексзірки Арсеналу: ексхавбек Динамо згадав скандал, коли англійця назвали «канібалом»

Переглядів 184
Артем Жилінський
2 голоси
Юрій Калитвинцев. Фото: ФК Полліся
Колишній футболіст київського Динамо Юрій Калитвинцев згадав скандальну історію про Кевіна Кемпбелла, якого президент Трабзонспору назвав «канібалом».

В ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» Юрій Калитвинцев розповів про інцидент, що стався із Кевіном Кемпбеллом, коли президент Трабзонспору назвав його «канібалом». Українець заявив, що англієць був гарною людиною та не заслуговував на таке прізвисько.

«Це було коли я вже покинув клуб, але скажу, що Кемпбелл був чудовим, як людина. Ви не уявляєте, наскільки він був позитивним, від нього був цілодобовий позитив. Це професіонал і хлопець із дуже хорошими ігровими якостями. 

Я не знаю, як можна було його образити, хто це зробив, але це завдало лише шкоди для команди. Ця людина не заслужила абсолютно цих слів. Його любили. Відбулася ця ситуація для мене з незрозумілих причин, адже як футболіст, і як людина це був просто золотий хлопець». 

Калитвинцев також сказав, що цього футболіста любили в місті. Також українець пояснив, яке значення має цей фактор.

«Його дуже любили у команді, його дуже поважали у місті. А щоб ви розуміли, що таке повага в місті – коли я приїхав і хотів жити в самому місті, то мені сказали: «Ні в якому разі, живи лише за містом, бо ти кроку не зробиш у місті. Коли гратимеш добре – тебе на руках носитимуть, коли погано – тебе ногами заб'ють, образно кажучи», – сказав Калитвинцев.

  • Кевін Кемпбелл провів 18 матчів за Трабзонспор, забивши п’ять голів та віддавши п’ять асистів.
  • Англієць перебрався до турецького клубу із Ноттінгем Форест.
  • Калитвинцев за свою тренерську кар'єру працював у Закарпатті, збірних України U-17, U-19, Динамо-2, був в.о. головного тренера у національній команді, очолював російські Волгу і Динамо Москва, а також донецький Олімпік і Полісся.
  • Також він провів 130 матчів, як футболіст київського Динамо, відзначившись 20-ма голами та 37-ма асистами.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт