Різне

Хацкевич пояснив, як Динамо вдалося вийти до півфіналу Ліги чемпіонів: фахівець згадав Реброва та Шевченка

Переглядів 639
Артем Жилінський
1 голос
Олександр Хацкевич. Фото: Google
Колишній наставник київського Динамо, а нині тренер польського Заглембе Олександр Хацкевич згадав, як наприкінці 20-го століття кияни дійшли до півфіналу Ліги чемпіонів.

Олександр Хацкевич має теплі спогади про той дивовижний період часу, коли київське Динамо майже дійшло до фіналу Ліги чемпіонів. 

На думку наставника, європейці не були готові до Сергія Реброва та Андрія Шевченка, а ще тренер зауважив, що старанна праця на тренуваннях допомогла досягнути такого фантастичного результату.  

«У мене залишилися найкращі спогади про цей період: ми грали у півфіналі Ліги чемпіонів, але це не було сюрпризом, тому що таких результатів було досягнуто завдяки дуже завзятій праці. У нас була класна команда з такими гравцями, як Шевченко та Ребров.

Для мешканців Європи це було сюрпризом, але ми вірили в себе і в те, що дуже старанно працюємо на тренуваннях», — заявив Хацкевич для Рrzegladsportowy.onet.pl.

  • Олександр Хацкевич тренував київське Динамо з 2 червня 2017 року по 14 серпня 2019 року. 
  • На чолі столичного гранда білоруський фахівець виграв два Суперкубки України 2018 та 2019 років.
  • Наставник також працював тренером національної та молодіжної (U-18) збірних Білорусі, Вітебська, російського Ротора та кіпрського Карміотисса.
  • Наразі наставник очолює Заглембе, яке провело 19 матчів, набрало 11 очок і посідає останнє, 18-те місце в турнірній таблиці другого польського дивізіону.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт