Різне

«Харківська шайка»: президент Дніпра-1 назвав винних в фінансових проблемах клубу, який знявся з УПЛ

Переглядів 413
Артем Жилінський
2 голоси
Юрій Береза. Фото: Google
Почесний президент Дніпра-1, який знявся перед стартом сезону з Української Прем’єр-ліги, Юрій Береза висловився щодо винних функціонерів у фінансових проблемах клубу.

Президент Дніпра-1 Юрій Береза заявив, що під час війни керівництво клубу перетворило команду в якусь аферу.

«Так сталося, що за три роки повномасштабної війни керівництво перетворило Дніпро-1 або на якусь аферу або вкрали гроші та втекли. Особисто мій погляд».

На його думку, це все почалося, коли до Дніпра-1 прийшли Олександр Кучер та Євген Красніков. Цікаво, що винними в цій ситуації він вважає комерційного директора клубу В’ячеслава Фрідмана та виконавчого директора Андрія Русола.

«Так, коли в клубі прийшли Красніков та Кучер – ця харківська шайка. Питання в іншому – хто були посадові особи Дніпра-1? Русол і Фрідман. За фінансові питання відповідає комерційний директор Фрідман. Чому у 2022 році раз на тиждень під час ігор на міжнародній арені клуб оплачував тренерському штабу рахунки на віскі на понад 100 000 гривень? Що це за тренери такі? 

Питайте Фрідмана, бо Береза в цей час знаходився в Бахмуті, Сєверодонецьку, Лисичанську, брав участь у Харківській операції. Як і звідки я міг бачити, хто і за що платить? Тому питання не до мене», – заявив Береза для Sport-express.ua

  • Спортивний клуб Дніпро-1 був заснований 29 листопада 2015 року, а розформовано (головну та молодіжку команди) 19 липня 2024 року.
  • Найбільшим досягненням СК стали срібні нагороди Української Прем’єр-ліги у сезоні 2022/23 років та золоті Першої ліги у кампанії 2018/19 рр.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт