Різне

Холанд на ЧС забив дев’ять голів в одному матчі: Бескоровайний та Устименко згадали про форварда Манчестер Сіті

Переглядів 2925
Артем Жилінський
5 голосів
Ерлінг Холанд. Фото: Google
Захисник Данило Бескоровайний та нападник Денис Устименко згадали, як нападник Манчестер Сіті Ерлінг Холанд запалював на чемпіонаті світу серед збірних до 20-ти років у складі Норвегії у 2019-му році.

П’ять років тому, 30 травня 2019 року, у матчі третього туру С Норвегія U-20 зустрічалася з однолітками з Гондурасу на чемпіонаті світу серед команд до 20-ти років. Європейська команда розгромила своїх опонентів із рахунком 12:0, а форвард Ерлінг Холанд відзначився дев’ятьма голами.

Захисник  Данило Бескоровайний заявив, що в збірній України U-20 слідкували за виступами цього гравця. Тоді ще всі дивувалися, як гравець може забити стільки голів за один матч.

«Звісно, ми тоді слідкували теж. Тоді між хлопцями спілкувалися: «Ну, ось як один гравець може забити дев'ять голів за матч?». Ми ж не розуміли, що він буде настільки зірковим в майбутньому. Тоді ще не можна було побачити в ньому топгравця. Але зараз ми розуміємо, що Ерлінг грає в Манчестер Сіті, він топовий нападник. Холанд зараз – це хижак, акула».

Денис Устименко зазначив, що вже було зрозуміло, що це – феноменальний гравець, але виступи збірної Холанда закінчилися на груповому етапі.

«Холанд неабияк здивував не тільки нас, а й, мабуть, взагалі всіх, показуючи таку результативність на чемпіонаті світу. Після гри з Гондурасом можна було вже зрозуміти, що це феноменальний гравець.

Мало хто спроможний забивати по дев'ять м’ячів в одному поєдинку на такому великому турнірі. Хоча його збірній не вдалося вийти з групи, але, безумовно, він ще тоді вписав своє ім'я в історію футболу», – заявили футболісти для сайту Zbirna.com.

  • Холанд провів цього сезону у складі Манчестер Сіті 45 поєдинків, у яких відзначився 38-ма голами та шістьма асистами.
  • У складі Норвегію U-20 нападник зіграв п’ять матчів та відзначився 11-ма голами.
  • Transfermarkt оцінює футболіста в 180 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт