Різне

Хто є основним воротарем Реалу – Лунін чи Кепа? В Іспанії дали відповідь на питання

Переглядів 2998
Владислав Лютостанський
3 голоси
Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага. Фото: Getty Images
Відоме іспанське видання спробувало розібратися з тим, хто наразі є основним воротарем мадридського Реалу: Кепа Аррісабалага чи Андрій Лунін.

У середу, 10 січня, Реал зустрінеться з Атлетіко в рамках першого півфінального матчу за Суперкубок Іспанії. Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом

Головний тренер «королівського клубу» Карло Анчелотті відмовився сказати, хто гратиме у воротах його команди у цьому поєдинку: Андрій Лунін чи Кепа Аррісабалага.

Іспанське видання Marca опублікувало матеріал, у якому спробувала розібратися в тому, хто ж наразі є дійсно першим номером у Реалі.

«Якби сьогоднішнє дербі було матчем Ла Ліги, воротарем Реала був би Лунін. Якби це протистояння відбувалося у Кубку Іспанії наступного тижня, воротарем був би Кепа. Однак ми говоримо про двоматчеве протистояння, яке не було визначено раніше і щодо якого Анчелотті не хотів давати жодних підказок».

Наразі саме українець є першим вибором для тренерського штабу Анчелотті.

«Важливість суперника та титул на кону вказували б на українця, оскільки він наразі є першим вибором для тренерського штабу, але італієць дав зрозуміти після матчу проти Арандіни (3:1), що той, хто гратиме проти команди Сімеоне, не обов'язково має бути першим вибором».

І хоча Кепа своєю грою не дав сумніватися у власній якості, увага й симпатії ЗМІ та вболівальників наразі на боці Луніна.

«Спочатку Анчелотті поговорив з Луніним, а потім довів це йому, надавши йому ігрову практику, яку він заслужив своїми добрими виступами.

Проблема, як кажуть деякі, у тому, що баскський воротар не дав йому приводу вивести його зі стартового складу, але правда в тому, що зараз почуття на боці Луніна, і так буде й надалі, щойно закінчиться Суперкубок», – йдеться у матеріалі Marca.

  • Кепа виступає у Реалі на правах оренди з Челсі, яка розрахована до кінця цього сезону.
  • Баск зіграв за мадридців 16 матчів, пропустив 13 голів та має сім «сухих» зустрічей.
  • Лунін провів десять поєдинків: шість пропущених м'ячів і п'ять ігор на «нуль».
  • Контракт українця з клубом чинний до 30 червня 2025 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт