Різне

Команда екстренера Шахтаря та колишнього гравця донеччан програла ПСЖ: відома реакція фахівця

Переглядів 185
Артем Жилінський
1 голос
ПСЖ – Лілль. Фото: Google
У суботу, 10 лютого, Лілль, під керівництвом колишнього головного тренера Шахтаря Паулу Фонсеки, зазнав поразки в гостях від ПСЖ (1:3) у матчі 21-го туру Ліги 1.

У матчі 21-го туру чемпіонату Франції Лілль під керівництвом Паулу Фонсеки поступився ПСЖ із рахунком 1:3.Колишній бразильський захисник Шахтаря Ісмаїлі провів на полі всю гру та отримав жовту картку на 32-й хвилині поєдинку.

Відкрив рахунок у зустрічі на шостій хвилині господарі завдяки голу Юсуфа Язіджі. Проте за чотири хвилини Гонсалу Рамос зумів зрівняти рахунок після пасу від Усмана Дембеле.

Фактично вирішальний гол зустрічі був забитий на 17-й хвилині. На жаль, це був автогол гравця Лілля. У кінці поєдинку Коло Муані закріпив перемогу ПСЖ, зумівши забити після передачі від Бредлі Барколи.

Ліга 1, 21-й тур

ПСЖ – Лілль – 3:1

Голи: Рамос, 10, Александру (аг, 17), Коло Муані (80) – Язіджі, 6

Фонсека дав коментарі після поразки від ПСЖ.

«Думаю, ми почали дуже добре, але потім програли матч через дві помилки, які стали фатальними. Але ми грали мужньо, ми старалися. Я залишаюся дуже позитивним щодо майбутнього. Думаю, ми можемо додати», – цитує Фонсеку клубна пресслужба.

  • Команда Фонсеки посідає четверту сходинку у таблиці Лізи 1, маючи в активі 35 очок;
  • Португальський коуч очолював Шахтар з 2016 по 2019 рр. та по три рази вигравав із ним чемпіонат та Кубок України, а також один раз Суперкубок України;
  • Ісмаїлі виступав у складі донеччан з 2013 по 2022 рр. (228 поєдинків, 16 голів та 42 результативні передачі);
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт