Різне

Легенда Шахтаря різко відреагував на запитання про спільний бізнес з Тимощуком в Україні: відповідь тренера

Переглядів 520
Богдан Чернишевський
1 голос
Сергій Попов. Фото: УАФ
Колишній футболіст донецького Шахтаря, а нині тренер Сергій Попов відреагував на інформацію про спільний бізнес зі зрадником України Анатолієм Тимощуком.

Колишній захисник Шахтаря Сергій Попов в коментарі сайту «Український футбол» відреагував на інформацію про спільний бізнес зі зрадником України Анатолієм Тимощуком.

Попов відмовився коментувати ділові зв'язки з колишнім партнером по донецькій команді Анатолієм Тимощуком, який зрадив Україну.

«Я не хочу пояснювати. Ви спортивний сайт? Ну це ж не спортивна тема. Я не буду це коментувати. Я хочу розмовляти про футбол, а не про Тимощука тощо», – сказав він.

  • Інформація про бізнес Попова та Тимощука з'явилася в результаті розслідування сайту «Український футбол», яке було проведено за відкритими джерелами.
  • Тимощук після початку повномасштабної російської агресії проти України залишився працювати в тренерському штабі Зеніту.
  • Раніше колишній рекордсмен за кількістю матчів за збірну України передав свою футболку з автографом для аукціону, виручені кошти від якого підуть на підтримку Курської області.
  • Попов грав з Тимощуком за Шахтар у 1998-2004 роках. Загалом провів за клуб 315 матчів у 1992-1996 та 1998-2004 роках, забив 47 голів.
  • Він також працював у структурах «гірників», харківських Металіста і Металіста 1925, луганської Зорі, полтавської Ворскли, збірних України різного віку.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт