Різне

Лунін показав свій ранок після матчу Ла Ліги: український голкіпер Реала не відпочивав – фото

Переглядів 683
Віктор Глухенький
2 голоси
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар Реала Андрій Лунін на наступний день після мадридського дербі проти Райо Вальєкано (1:1) з власної ініціативи розпочав тренування в залі та на полі.

Напередодні, у неділю, 18 лютого, мадридський Реал у поєдинку 25-го туру Ла Ліги зіграв на виїзді внічию проти Райо Вальєкано (1:1).

Воротар королівського клубу Андрій Лунін відіграв мадридське дербі від першої до останньої доданої хвилини, але на наступний день не став відлежуватися, а з самого ранку відновив індивідуальні тренування.

Про це можна говорити з огляду на сторіз, які Лунін опублікував на своїй сторінці в Інстаграм. На одному зі знімків Андрій запостив фото з тренажерного залу, на іншому – футбольного поля.

Жодного партнера Луніна по клубу на світлинах не присутньо, тож, сміливо можна припустити, що ці тренування були саме індивідуальними.

Нагадаємо, що після нічиєю з Райо Вальєкано у 25-му турі (1:1) Реал має у своєму активі 62 залікові бали і продовжує знаходитися на чолі турнірної таблиці іспанської Ла Ліги. Відрив від Жирони складає шість очок, але у команди Мічела Санчеса є грав запасі.

  • У наступному турі вершкові вдома прийматимуть Севілью. Поєдинок заплановано на 25 лютого. Початок гри о 22:00.
  • Андрій Лунін в нинішньому сезоні  відіграв за мадридців у 18-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 14 пропущених голів, вісім поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт