Різне

Мессі не забив, але став автором двох рекордів: як зіграла Аргентина з Канадою на Копа Америка

Переглядів 222
Артем Жилінський
1 голос
Ліонель Мессі. Фото: Google
Аргентина впевнено перемогла Канаду у матчі-відкритті Копи Америки. Ліонель Мессі, хоч і не відзначився голом, але встановив одразу два нових рекорди.

Сьогодні, 21 червня, стартувала Копа Америка-2024 матчем між Аргентиною та Канадою. Відзначимо, що цей матч стане пам’ятним для Ліонеля Мессі, адже легендарний футболіст оформив одразу два рекорди.

Перший тайм цього матчу завершився із рахунком 0:0, проте вже на старті другої половини гри Альварес вивів Аргентину вперед. Біло-сині мінімально лідирували аж до кінцівки поєдинку, а потім Мартінес забив другий м’яч після асисту Мессі.

Копа Америка 2024, перший тур, група A

Аргентина – Канада – 2:0

Голи: Х. Альварес, 49, Лаутаро Мартінес, 88

Не вдалось завантажити відео.

Ліонель Мессі вийшов на поле у стартовому складі у матчі-відкритті Копи Америки-2024 проти Канади. Цей поєдинок став для нього 35-м на турнірі, що дозволило Мессі встановити рекорд кількості матчів, зіграних на Копі.

Крім того, Мессі досяг ще одного значного рубежу – він взяв участь у Копа Америка вже всьоме, що є рекордом для гравців збірної Аргентини. Ніхто раніше не виступав на цьому турнірі за свою країну стільки разів.

  • У другому турі групового етапу Аргентина зіграє проти Чилі. Гра відбудеться 26 червня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт