Різне

«Ми поважаємо Росію»: команда-чемпіон готова зганьбитися та зіграти зі збірною РФ

Переглядів 26151
Артем Жилінський
10 голосів
Футболісти збірної Кот-д'Івуару. Фото: Google
Чемпіон останнього розіграшу Кубка африканських націй Кот-д'Івуар розглядатиме можливість зіграти проти збірної росії в рамках товариської зустрічі.

У зв'язку з усуненням від участі збірної росії у всіх турнірах їм стає все складніше підібрати собі суперників для контрольних матчів.

У найближчих датах російська команда зіграє проти збірних Сербії (21 березня) та Парагваю (25 березня), але на цьому все може не закінчитися. Зокрема, у Федерації футболу Кот-д'Івуару не виключили можливості організації очної зустрічі. Ця збірна нещодавно перемогла у Кубку африканських націй.

«Гра зі збірною росії можлива, але нам потрібно затвердити графік матчів відбору до чемпіонату світу та Кубка Африки. Російська сторона може надіслати нам пропозицію, ми її розглянемо. Ми поважаємо росію, але сильна команда в цьому матчі – це Кот-д'Івуар, як чемпіон останнього Кубка Африки», – наводить слова президента Федерації футболу Кот-д'Івуару Ідріса Діалло сайт Sport24.

  • З початком повномасштабної війни в Україні всі клуби і збірні держави-агресора були відсторонені від міжнародних турнірів під егідою УЄФА і ФІФА.
  • 4 жовтня 2023 року, з'явилась інформація, що ФІФА розглядає скасування повної заборони для збірних росії на участь у міжнародних турнірах. УЄФА мала намір допустити до змагань під своєю егідою молодіжні команди збірної росії U-17: хлопчачу та дівочу. 
  • 10 жовтня 2023 року Виконком УЄФА під час свого засідання не зміг знайти технічне рішення, яке б дозволило російським збірним повернутися в міжнародний футбол.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт