Різне

«Ми вбили жінку, забрали обручку і звалили звідти»: Мілевський шокував відвертою заявою

Переглядів 819
Артем Жилінський
2 голоси
Артем Мілевський. Фото: Google
Екснападник національної збірної України Артем Мілевський поділився своїми переживаннями про сни, в які він занурювався під час свого перебування у штучній комі під час лікування.

Колишній форвард київського Динамо Артем Мілевський розповів детально про один сон, який бачив під час штучної коми. Такому сюжету можуть позаздрити навіть голлівудські фільми. 

«Я пам'ятаю сни... Не знаю, звідки це взялося в голові. Ми з приятелем через інтернет нібито дізналися, що є дорога каблучка, яку продає жінка в Туреччині.

Вирішили поїхати на справу. Серйозно, без жартів, ми зібрали речі і поїхали. Ми хотіли пограбувати жінку, забрати в неї каблучку і поїхати з нею. Зрештою жінку вбили. Уявляєш? Таке уві сні було, що ми вбили жінку, забрали обручку і звалили звідти нах*р».

Цікаво, що Артем відчував це все ніби реальність, про що ексфутболіст вирішив розказати.

«І я відчував, що це реальність. Жінка вбита, каблучка у нас, і ми просто тупо звідти звалюємо, і все, слід зник», – розповів Мілевський в інтерв'ю YouTube-каналу ВОЛОШИН

  • Артем Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України Мілевський провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Мілевський офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт