Різне

«Міша сказав, що я не готовий»: українець захотів грати з Мудриком, але вінгер Челсі опустив його на землю

Переглядів 8948
Владислав Лютостанський
9 голосів
Георгій Судаков і Михайло Мудрик, фото: Getty Images
Головна зірка донецького Шахтаря Георгій Судаков зізнався, що мріє грати в англійській Прем'єр-лізі. Його товариш Михайло Мудрик запевнив, що той ще не готовий.

Взимку 2023 року Михайло Мудрик за 70+30 млн євро перебрався з донецького Шахтаря до лондонського Челсі. Його товариш та партнер по національній збірній Україні Георгій Судаков дав свою оцінку виступам зіркового вінгера.

«Початок для нього був досить важким, як психологічно, так і фізично, але крок за кроком він рухається вперед. Коли ми граємо разом у збірній, я бачив, наскільки він виріс по ходу сезону».

Судаков зізнався, що говорив з Мудриком щодо власної мрії грати в АПЛ. Михайло запевнив хавбек донеччан, що той ще не готовий до такого рівня тиску.

«Я говорив Міші про те, як сильно я хочу грати в АПЛ і як було б здорово грати в одній команді. Міша сказав мені, що я не готовий до такого тиску, який буває в Англії, і якщо я приїду, то повинен бути готовим до цього. Але я готовий».

Разом з тим Георгій не має особистих вподобань до якогось з топклубів АПЛ. Ним цікавляться Челсі, Арсенал, Ліверпуль, Тоттенгем, Манчестер Сіті, Манчестер Юнайтед і Ньюкасл.

«О, Прем'єр-ліга – це моя мрія. Було б чудово грати там в одному з топ-клубів. Я не можу виділити якийсь із них як пріоритетний, це всі відомі клуби. Як казав Пеп Гвардіола, виграти Прем'єр-лігу складніше, ніж Лігу чемпіонів», – наводить слова Судакова inews.

  • Разом з Мудриком креативний хавбек донеччан провів: 51 матч, 10 голів.
  • Судаков у сезоні 2023/24 зіграв за Шахтар 34 поєдинки: 10 голів, шість результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного півзахисника у 25 мільйонів євро.
  • Контракт Георгія з донецьким клубом чинний до 31 грудня 2028 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт