Різне

Мудрик попросили назвати п’ять українських зірок: вінгер Челсі обрав співачку, боксерів та дружину Зінченка

Переглядів 6979
Артем Жилінський
2 голоси
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Вінгер лондонського Челсі та збірної України Михайло Мудрик взяв участь у челленджі від Влади Зінченко, в якому мав назвати п’ятьох селебріті.

Ведуча стрімів із футболістами на ютуб-каналі УАФ Влада Зінченко, яка є дружиною гравця Арсеналу Олександра Зінченка, попросила півзахисника збірної України Михайла Мудрика назвати п'ять відомих українських зірок.

Гравець Челсі отримав лише десять секунд часу, тому особливо багато не роздумував. Як не дивно, півзахисник спочатку назвав Владу Зінченко, а потім трьох боксерів Олександра Усика, Даніеля Лапіна та Василя Ломаченка. Останньою у списку Мудрика стала співачка Настя Каменських.

Нагадаємо, що футболіст Челсі нещодавно розповів про філософію головного тренера збірної України Сергія Реброва та його вимоги до своїх підопічних.

  • 21 березня національна збірна України у півфіналі плей-оф кваліфікації Євро-2024 зіграє з командою Боснії і Герцеговини.
  • У разі перемоги команда Реброва за п'ять днів зіграє у вирішальному матчі за путівку на Євро з переможцем пари Ізраїль – Ісландія.
  • У футболці головної команди країни Мудрик провів 16 матчів та забив один м’яч у поєдинку із Мальтою.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт