Різне

Мудрик їде на побачення до росіянки? Вінгер збірної України заінтригував романтичним фото

Переглядів 231
Артем Жилінський
3 голоси
Михайло Мудрик і Віолетта Грачова. Фото: Інстаграм
Півзахисник лондонського Челсі Михайло Мудрик опублікував загадкову фотографію в своїх соціальних мережах із величезним букетом червоних троянд.

Вінгер лондонського Челсі та збірної України Михайло Мудрик знову став причиною бурхливого обговорення у соціальних мережах. На своїй сторінці в Instagram, де за його життям стежать два мільйони людей, Мудрик виклав романтичне фото, на якому в розкішному автомобілі видно величезний букет червоних троянд. 

Такий жест, без сумніву, змусив його фоловерів гадати, кому ж призначено цей загадковий подарунок.

Плітки про зв'язок Михайла та росіянки Віолетти Грачови з'явилися у листопаді. Тоді футболіст Челсі прокоментував пост у Instagram Грачовій, запропонувавши «зустрітися на мосту».(використовуючи слово «міст», яке може вказувати на домашній стадіон Челсі, але фактично коментар залишено під фотографією, де дівчина стоїть на мосту в Парижі).

Нещодавно Мудрик, ймовірно, здійснив прогулянку на гелікоптері Лондоном у компанії моделі. Сама Грачова скаржиться на негативне ставлення українських уболівальників до неї. Також Грачова раніше заявляла, що розійшлася із хлопцем.

  • Нагадаємо, що Мудрик перейшов до стану лондонців у січні 2023-го та підписав контракт до 30 червня 2031 року.
  • За ці півтора року він провів 58 матчів, у яких забив сім голів та віддав чотири асисти.
  • Вже 18 серпня Челсі на своєму полі зіграє проти Манчестер Сіті в першому турі АПЛ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт