Різне

«Не можу бути проти них тільки тому, що вони нібито тупі люди»: Луческу пояснив своє відношення до росіян

Переглядів 23414
Віктор Глухенький
2 голоси
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Колишній головний тренер київського Динамо Мірча Луческу спробував пояснити своє інтерв'ю пропагандиським ЗМІ з РФ, де зокрема сказав, що не проти попрацювати на росії.

Колишній наставник Динамо Мірча Луческу, який свого часу працював головним тренером в Зеніті з Санкт-Петербурга спробував пояснити своє відношення до російських журналістів загалом і їх збочене бачення війни в України.

Слова Луческу про журналістів з росії вийшли неоднозначними.

«Для них це нормально, для нас – ні. Я там працював і не можу бути проти них тільки тому, що вони нібито тупі люди, які думають про війну та руйнування. 

Потрібно спілкуватись і щось робити, щоб це все зупинити. Ми дуже багато втрачаємо», –  сказав Луческу в інтерв’ю Football.ua.

  • Останнім місцем роботи Мірчі Луческу було київське Динамо, яке він очолював з літа 2020 року по листопад 2023-го.
  • За цей час разом з киянами  румунський спеціаліст став чемпіоном України, завоював Суперкубок та Кубок країни.
  • Перед роботою у київському клубі Луческу 12 років був головним тренером донецького Шахтаря.
  • На чолі обох українських грандів Мірча Луческу всього виграв 25 трофеїв: дев'ять чемпіонатів України, сім національних Кубків та вісім Суперкубків країни, а також Кубок УЄФА.
  • Окрім Динамо та Шахтаря, Луческу також тренував румунські Корвінул, Динамо з Бухаресту та Рапід, італійські Пізу, Брешіа, Реджану та Інтер, турецькі Галатасарай і Бешикташ, а також російський Зеніт з Санкт-Петербурга. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт