Різне

«Не повинні робити помилок»: екстренер Шахтаря оцінив свою дебютну перемогу в новому клубі перед матчем ЛЄ

Переглядів 80
Артем Жилінський
2 голоси
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Лудогорець
Головний тренер Лудогорця Ігор Йовічевич, який раніше тренував донецький Шахтар, поділився враженнями від своєї першої перемоги на посаді наставника болгарської команди.

Головний тренер Лудогорця Ігор Йовічевич висловився після виїзної перемоги своєї команди над Ботєвим Враца з рахунком 2:0 у рамках десятого туру чемпіонату Болгарії.

Він зазначив, що радий здобути перемогу у своєму дебютному матчі на посаді тренера.

«Пишаюся, що є частиною Лудогорця. Дуже важливо почати з трьох очок. Був непростий матч. Я ще знайомлюся з місцевим футболом. В останні два дні ми відпрацьовували речі, які хотів побачити в матчі. Будемо йти крок за кроком, щоб мати більше контролю над грою. Задоволений перемогою і вітаю команду».

Йовічевич наголосив, що прагне покращення гри команди. Також він поділився очікуваннями від майбутнього виїзного поєдинку проти Вікторії із Пльзеня у другому турі Ліги Європи.

«Я хочу покращити наш рух на полі та роботу з м'ячем. Ми повинні мати терпіння, коли володіємо м'ячем. Ще зарано робити великі зміни, але ми будемо працювати над кожним аспектом.

Ми повинні мріяти про велике. Поєдинки в Європі завжди дуже складні. Є ігри в Європі, де доводиться страждати, але потрібно вміти знайти варіант перемоги в будь-якій ситуації. У мене є досвід таких матчів, і ми не повинні робити помилок, якщо хочемо перемогти», – цитує Йовічевича Telegraph.bg.

  • Варто зазначити, що Лудогорець займає перший рядок у таблиці національної першості, набравши 25 очок у дев'яти матчах. 
  • Гра із Вікторією запланована на 3 жовтня.
  • У сезоні 2022/23 Йовічевіч вже очолював Шахтар, з яким завоював чемпіонський титул України, але після закінчення сезону клуб ухвалив несподіване рішення про його дострокове звільнення.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт