Різне

«Не те у них покоління, щоб говорити про трофеї»: експерт виділив топзбірні, які зганьбляться на Євро-2024

Переглядів 1143
Владислав Лютостанський
1 голос
Ігор Циганик. Фото: з відкритих джерел
Відомий український журналіст та коментатор Ігор Циганик розповів, в які топові збірні він не вірить на майбутньому чемпіонаті Європи в Німеччині.

У п'ятницю, 14 червня, відбудеться матч-відкриття чемпіонату Європи-2024, у якому Німеччина прийматиме Шотландію. Початок гри о 22:00 за київським часом.

Відомий журналіст Ігор Циганик в ексклюзивному розборі для сайту «Український футбол» зізнався, що не вірить в успіх чинного чемпіона Європи Італії на Євро-2024.

«На мою думку, розчарують італійці. Вони перемогли на минулому Євро-2020, але не те у них зараз покоління, щоб можна було говорити про трофеї. В Німеччині «Скуадрі адзурі» буде неймовірно складно захистити свій титул. Не вірю я в команду Лучано Спалетті».

Також Циганик не покладає великих сподівань на німецьку збірну, в якій відбувається зміна поколінь.

«Може розчарувати і Німеччина, навіть попри статус команди-господарки. Не витягне це молоде покоління Флоріана Фірца, Джамала Мусіали. Вони ще не демонструють зрілий футбол.

Немає у Бундестім такого-от «середнього прошарку», який має тягнути команду за собою. Звісно, є наддосвідчені Тоні Кроос, Томас Мюллер, але…».

  • Збірна ж України стартує на Євро-2024 поєдинком з Румунією 17 червня. Початок гри о 16:00 за Києвом
  • Далі на команду Реброва чекають матчі з командами Словаччини та Бельгії.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт